NHL: Eller og kompagni mødte levende mur i Las Vegas

Lars Eller og Washington Capitals skulle forsøge at komme op på hesten igen efter nederlaget til Arizona Coyotes i holdets seneste kamp, men det lykkedes ikke på udebane mod Vegas Golden Knights.

Det formstærke Las Vegas-hold vandt for fjerde kamp i træk, og for særligt én spiller, var sejren speciel. Golden Knights hev en 3-0-sejr hjem, og dermed blev målmand Marc-Andre Fleury noteret for sit første shutout som Vegas-spiller.

Washington kom allerede i store problemer i første periode. Her scorede Vegas tre gange, så alle kampens mål blev altså scoret i løbet af det første kvarter. Alex Tuch, Oscar Lindberg og William Karlsson kom på måltavlen for Golden Knights.

Lars Eller fik 15:42 minutters istid, hvor han lavede to hits og sendte et enkelt skud på mål. Eller blev dog ligesom sine holdkammerater afvist af Marc-Andre Fleury, som lavede 26 redninger for at få sit shutout.

Washington er trods nederlaget stadig på andenpladsen i Metropolitan Division, mens Vegas nåede en milepæl ved at spille sig op på førstepladsen i Pacific Division. Selv de største optimister havde nok ikke forventet, at den nye NHL-klub ville føre sin division ved julepausen.