NHL: Eller og Bjorkstrand mødes i første runde

Vi har et danskeropgør i første runde af slutspillet om Stanley Cup.

Lars Eller og Washington Capitals står overfor Columbus Blue Jackets med Oliver Bjorkstrand på holdet.

Begge hold var inden nattens kampe kvalificeret til slutspillet, men brikkerne manglede stadig at falde på plads i forhold til setuppet i Eastern Conference.

Washington vandt 5-3 over New Jersey Devils i en kamp, hvor Alexander Ovechkin scorede sine mål nummer 48 og 49 og dermed vandt Maurice “Rocket” Richard-trofæet som den mest scorende spiller for syvende gang.

Flot af russeren, der kommer ind i slutspillet i absolut topform. Lars Eller snuppede 14:53 minutter for Capitals og et lille kvarter på isen. 

Washington vandt Metropolitan Division og er altså favorit mod Columbus, der havde stærkest mulige modstand i nat med grundseriens bedste fra Nashville på den anden.

Den kamp vandt Predators med 4-2. Filip Forsberg scorede hattrick for Nashville, og Oliver Bjorkstrand spillede 12:35 minutter for Blue Jackets. Danskeren noterede sig for -1 i plus/minus-statistikken.

Spændende, hvilke roller både Eller og Bjorkstrand kommer til at spille i den kommende serie, der også bliver en miniudgave af Herning-Rødovre – hvis man nu skal lave den helt danske vinkling på serien.