NHL: Eller nåede flot milepæl i danskeropgør

Lars Eller scorede kampens sidste mål, da Washington Capitals lørdag slog Mikkel Bødker og San Jose Sharks med 2-0, og dermed nåede den danske forward en flot milepæl.

Det var ganske vist ikke det sværeste mål, Lars Eller har scoret i sin karriere, han lavede lørdag. San Jose havde pillet målmanden ud til sidst for at jagte udligningen, og derfor kunne Eller fra egen blå linje sende pucken ned i et tomt mål til slutresultatet 2-0.

Dermed nåede Capitals-danskeren op på 100 NHL-scoringer i sin karriere. En flot milepæl for Eller, som er i gang med sin pointmæssigt bedste sæson nogensinde. Indtil videre står han noteret for 33 point i 67 kampe.

Lars Eller var meget aktiv i lørdagens kamp, hvor han i sine 17:04 minutter på isen skød på mål hele fem gange, leverede et hit og var +1 i plus/minus-regnskabet. Mikkel Bødker fik 13:08 minutters spilletid for Sharks. Han blev noteret for to skud på mål, et hit og -1 i plus/minus-statistikken.

Publikum i SAP Center i San Jose måtte vente længe på kampens første mål. Det blev først scoret i slutningen af anden periode, hvor Nicklas Bäckström fandt vej til nettet for Washington. Capitals rykkede med sejren op på førstepladsen i Metropolitan Division.