NHL: Eller med tre assister i 4-1-sejr til Capitals

Foto: Jan Korsgaard

Lars Eller var flyvende i aftes, da Washington fik udlignet til 1-1 i serien mod Pittsburgh. 

Danskeren leverede tre assister og i modsætning til den første kamp i serien formåede Capitals at holde føringen hjem. Slutcifrene blev 4-1 i Capitals-favør og nu kan hovedstadsholdet altså tage til Pittsburgh med en vis selvtillid før seriens næste to kampe.

Alex Ovechkin scorede til 1-0 for Washington, inden Lars Eller serverede en flot pasning til Jakub Vrana, der kunne hamre den i kassen til 2-0 Washington. Der var spillet 14:54 minutter af første periode og Washington var igen foran 2-0 – nøjagtig som i kamp et.

To minutter inde i anden periode: Washington med en spilvending og Lars Eller med en fin spilvending, som resulterede i en pasning frem til Brett Connolly, som scorede via Matt Murray i Pittsburgh-buret. Kris Letang fik reduceret inden pausen og i tredje periode fik Pittsburgh et mål annulleret for interference på Braden Holtby i Washington-målet.

4-1 blev sendt ind i tomt bur og Lars Eller registrerede endnu en assist i danskerens vel nok bedste slutspilskamp i karrieren for Washington – måske overhovedet. Han noterede 13:12 minutter på isen og +2 i plus/minus-statistikken.

Kampens højdepunkter her: