NHL: Eller med assist, Andersen skudt i sænk

Foto: Jan Korsgaard

Efter tre sejre gik den ikke længere for Frederik Andersen og Toronto Maple Leafs, der i nat måtte se sig besejret af New Jersey Devils.

Devils, der ligesom Maple Leafs var ubesejret op til kampen, vandt en stensikker 6-3-sejr over Frederik Andersen og co., og den danske målmand kom ud med en småskidt redningprocent på 80,6.

Efter 2-2 i første periode, tog Devils kontrol over kampen i midtperioden med to scoringer og så sig ikke tilbage. New Jersey-mandskabet har overrasket i denne sæson, og den svenske rookie Jesper Bratt, der kun havde spillet i Allsvenskan, før han kom til NHL, har været den helt store sensation.

Bratt kom dog ikke på tavlen i nat, men det gjorde andre knap så kendte navne som Pavel Zacha og Miles Wood, der begge var dobbelte målscorere for veloplagte Devils.

I Pittsburgh var der prestigeopgør mellem Penguins og Capitals – to hold, der som bekendt ikke holder af hinanden. Den match vandt mestrene fra Pittsburgh med 3-2, og har dermed fået styr over sagerne efter det forsmædelige 1-10-nederlag mod Chicago for en uges tid siden.

Penguins scorede tre powerplay-mål, og så var det ikke nok, at Lars Eller assisterede den svenske Washington-debutant Christian Djoos, der reducerede til 1-2 dybt inde i anden periode. Hårdt arbejde af Eller, der lagde pucken glimrende ned til Djoos, der hamrede pucken ind bag Matt Murray. Glimrende, men altså ikke nok for Capitals.

Lars Eller spillede 11:48 minutter, heraf 3:42 minutter i undertal i nattens kamp.