NHL: Eller lavede mål og assist i danskeropgør

Lars Eller og Oliver Bjorkstrand tørnede fredag sammen for anden kamp i træk, og det var igen Eller og Washington Capitals, der sejrede.

Brandvarme Eller havde stor andel i, at Washington løb afsted med en 4-2-sejr i opgøret, som blev spillet i Capital One Arena. Efter to kampe i træk uden point diskede den formstærke dansker op med et mål og en assist, hvilket var med til at sikre ham kåringen til kampens third star.

Washington kom foran ved John Carlson efter fem minutters spil, men halvandet minut senere udlignede Pierre-Luc Dubois for Columbus Blue Jackets. Bare to sekunder før første periode løb ud, scorede Capitals til 2-1. Lars Eller prøvede at styre pucken i mål, men den røg videre over til Evgeny Kuznetsov, som netop var kommet ud af straffeboksen. Russeren scorede sikkert.

Artemi Panarin fik udlignet for Columbus 27 sekunder inde i anden periode, men værterne scorede to gange med kort mellemrum og afgjorde kampen. Jay Beagle stod for scoringen til 3-2, mens Lars Eller scorede kampens sidste mål i powerplay. Eller fik masser af tid og plads og satte sin 11. sæsonscoring ind med et dejligt håndledssvirp.

Columbus vandt skudstatistikken med hele 37-17, men lige lidt hjalp det, og holdets femte nederlag i træk var en realitet. Oliver Bjorkstrand fik 14:12 minutters istid med tre hits og -2 til følge.

Lars Eller spillede 14 minutter og 15 sekunder for Washington, og han klarede sig noget bedre med to skud på mål, et hit og +1.