NHL-ejere investerer i Premier League-klub

De amerikanske rigmænd Josh Harris og David Blitzer, som ejer NHL-klubben New Jersey Devils samt NBA-klubben Philadelphia 76ers har nu investeret i et tredje sportshold.

Amerikanerne har købt 36 procent af aktierne i den engelske fodboldklub Crystal Palace. De to rigmænd skyder cirka 513 millioner kroner i Premier League-klubben. Pengene vil ifølge London-klubbens bestyrelsesformand Steve Parish blive brugt på at modernisere klubbens stadion.

Josh Harris og David Blitzer overtog New Jersey Devils for to år siden, da klubben var i økonomisk krise. Makkerparret betalte eftersigende mere end 230 millioner dollars for NHL-klubben, så investeringen i Crystal Palace er omtrent lige så stor, som den rigmændene lavede i New Jersey, når man tager i betragtning, at de kun har erhvervet sig 36 procent af Premier League-klubben.

– Vi ser frem til at støtte Steve (Parish red.) i hans rolle som den ledende ejer af klubben. Crystal Palace har en historisk arv, en stor fremtid, og vi er stolte af at blive en del af det, siger Harris og Blitzer i en fælles pressemeddelelse.

Investeringen i Crystal Palace får formentlig ingen betydning for Josh Harris og David Blitzer engagement i New Jersey Devils.