NHL: Ehlers udbyggede pointstime og hjalp Jets til sejr

Foto: Jan Korsgaard

Nikolaj Ehlers har ikke glemt, hvordan man laver point, selvom der har været fire dages julepause i NHL. Det beviste han, da Winnipeg Jets onsdag slog Edmonton Oilers.

Jets hev en 4-3-sejr hjem i en tæt kamp og kom dermed godt fra land efter jul. Winnipeg havde tabt to kampe i træk før pausen, så det var tiltrængte point, holdet satte ind på kontoen.

Nikolaj Ehlers var i oplæggerens rolle på Winnipegs første mål. Han sendte et skud afsted fra distancen, men pucken susede forbi mål. Heldigvis røg den via endebanden igen ind foran kassen, hvor Bryan Little stod klar og klappede den i nettet.

Jets fik dermed udlignet til 1-1, efter at Leon Draisaitl havde bragte Edmonton i front to minutter tidligere. Første periode bød på yderligere to scoringer, så stillingen var 2-2, da spillerne første gang skøjtede til pause.

I anden periode fik Kyle Connor og Joel Armia bragt Winnipeg foran med 4-2, før Jujhar Khaira reducerede til 4-3 med kampens sidste scoring. Den sidste halvdel af opgøret forløb målløst, og så kunne Jets-spillerne juble over to vigtige point.

Nikolaj Ehlers fik lavet point for fjerde kamp i træk og spillede sammenlagt 19 minutter og 29 sekunder for Jets. Han var på isen i powerplay i over tre et halvt minut og blev noteret for tre skud på mål i et opgør, som danskeren kom ud af med +1 i plus/minus-regnskabet.

Winnipeg rykkede med sejren op på andenpladsen i Central Division, fordi St. Louis Blues samtidig tabte med 2-1 på hjemmebane mod Nashville Predators.

Se Nikolaj Ehlers’ assist her: