NHL: Ehlers spiller to kampe i Finland næste sæson

Foto: Jan Korsgaard

Næste sæson bliver der ikke langt for danske NHL-fans, hvis man skal se Nikolaj Ehlers i aktion.

Der er Board of Governor-møde i NHL under All Star-weekenden, og herfra er det sevet ud, at Winnipeg Jets skal spille i november i næste sæson i Finland. Det bliver med to kampe mod Florida Panthers, og det vil overraske gevaldigt, hvis ikke det bliver i Hartwall Arenaa i Helsinki.

Og det er altså ikke meget længere end halvanden times flyvetur fra København og en smule transport, så mon ikke der kan samles en danskerkoloni i Finland næste efterår. Her bliver det store trækplaster naturligvis bliver Patrik Laine, Nikolaj Ehlers’ finske holdkammerat, der ligesom danskeren har gjort kæmpe indtryk i NHL på rekordtid. 

Der er flere kampe på vej til Europa.

Sverige får – også efter Pierre LeBruns oplysninger – en åbningskamp mellem Edmonton og New Jersey. De to respektive mandskaber skal inden sæsonen spille testkampe i Tyskland, hvor publikum gerne vil se Leon Draisaitl og Schweiz, hvor unge Nico Hischier er det store trækplaster. 

Det overvejes også at spille NHL-kampe i Kina som optakt til den kommende sæson, men de planer er stadig ikke så konkrete som de europæiske kampe, der altså skulle være på plads.