NHL: Ehlers scorede Jets’ første i fem mod fem

Foto: Jan Korsgaard

Nikolaj Ehlers blev noteret for sit andet preseasonmål, da han bragte Winnipeg Jets foran med 4-2 i mandagens træningskamp mod Calgary Flames. Jets vandt opgøret med 5-2.

Det har til tider gået lidt trægt med målscoringen for Winnipeg Jets i træningskampene frem mod NHL-sæsonen. Mandagens kamp var Jets’ femte i preseason og de første fire kampe havde kun kastet fem mål af sig fra den canadiske klub.

Alle de fem scoringer var sat ind i powerplay, og de første tre mål i mandagens kamp blev også scoret, mens Jets var i overtal. Da Nikolaj Ehlers små fire minutter inde i anden periode prikkede pucken over stregen til en Jets-føring på 4-2, blev han dermed manden bag Winnipegs første fem mod fem-mål i sæsonen.

Se Ehlers’ scoring her:

Det sidste mål i kampen, Dustin Byfugliens scoring til slutresultatet 5-2, blev også scoret i powerplay, så efter fem træningskampe er status, at Winnipeg har scoret ni ud af ti mål i powerplay. Det leder naturligvis til to konklusioner: Overtalsspillet fungerer fremragende, men der er plads til forbedringer i andre facetter af spillet.

Sejren over Calgary var Winnipegs første i preseason.