NHL: Ehlers og Bødker tabte klart

Hverken Nikolaj Ehlers og Winnipeg Jets eller Mikkel Bødker og San Jose Sharks formåede at sætte point på tavlen, da de var i aktion mandag aften.

De to danskerklubber måtte se sig slået af henholdsvis Boston Bruins og New York Rangers. Nikolaj Ehlers spillede 17 minutter for Winnipeg i hjemmekampen mod Boston, som hev en 4-1-sejr med sig hjem. Ehlers, som havde tre skud på mål og var -1 i plus/minus-regnskabet, kunne se Blake Wheeler bringe Jets foran efter ti minutters spil.

Dominic Moore svarede dog igen for Bruins bare 19 sekunder senere, og i slutningen af anden periode bragte David Pastrnak gæsterne foran med 2-1. Det mål skulle vise sig at blive afgørende, for Winnipeg fik ikke kæmpet sig tilbage. I stedet lukkede Brandon Carlo og Zdeno Chara til sidst med målene til 3-1 og 4-1.

Meget bedre gik det ikke for Mikkel Bødker og San Jose, som deltog i en overdådig målfest i Madison Square Garden, hvor New York Rangers besejrede sidste sæsons Stanley Cup-finalister med 7-4. Bødker fik næsten 12 minutter på isen, men spillede en af sine mere anonyme kampe. Ingen skud eller hits at berette om, men til gengæld to minusser i plus/minus-regnskabet.

Joe Pavelski (et mål og tre assists) og Brent Burns (to scoringer og en assist) gjorde en rigtig god figur for Sharks, men det var ikke nok mod et veloplagt Rangers-hold, som fik syv forskellige spillere på måltavlen. Norske Mats Zuccarello diskede op med tre point og var +4, men han måtte se holdkammeraten Chris Kreider løbe med titlen som kampens spiller.

Se højdepunkter fra den målrige kamp i New York her: