NHL: Ehlers og Bødker kan blive fantasy-stjerner

Foto: Jan Korsgaard

Der er altid rift om de største stjerner, når der skal draftes i diverse fantasy-spil, men måske kan to danske forwards vise sig at blive yderst populære blandt fantasy-spillerne.

The Hockey News og NHL.com har ligesom de fleste andre ishockeymedier sat fokus på, hvilke spillere det kan være en god idé at sætte på holdet i de mange fantasy-spil, der eksisterer. Og begge sites nævner Mikkel Bødker og Nikolaj Ehlers som spillere, det kan være værd at drafte.

NHL.com har Mikkel Bødker på listen over såkaldte sleeper-kandidater sammen med spillere som Morgan Rielly, Anthony Duclair og Sam Reinhart.

– Bødker og Joonas Donskoi er sleeper-kandidater med mulighed for at spille i samme kæde som Couture, men Bødker er den sande trussel til at tage pladsen fra Patrick Marleau i den første powerplaykæde med Brent Burns, Joe Pavelski, Joe Thornton og Couture. Bødker vil spille for det bedste hold i sin karriere, når han går på isen for Sharks og bør sætte personlig NHL-rekord i antallet af scorede mål, skriver NHL.com om Mikkel Bødker.

NHL.com forventer, at Bødker laver 24 mål og 36 assists, og det kan gøre ham værdifuld i fantasy-spillene. Ligaens officielle site nævner også Nikolaj Ehlers som et bud på en spiller, der kan draftes sent, men score mange point i fantasy-spillet.

Det samme gør The Hockey News, som har Ehlers med på deres top ti over fantasy sleepers. Listen tæller blandt andre også André Burakovsky, Leon Draisaitl og Sam Bennett.

– Rookien Patrik Laine vil tiltrække meget opmærksomhed i Winnipeg i denne sæson, men lad ikke den lynhurtige dansker Ehlers gå din næse forbi. Han gjorde det godt som rookie med 15 mål og 38 point. Han sluttede stærkt med 26 point i 35 kampe og udgjorde en drivkraftig topkæde sammen med Mark Scheifele og Blake Wheeler. Ehlers bør se en kraftig stigning i antallet af point i denne sæson, skriver The Hockey News om 20-årige Ehlers.

Patrick Kane, Sidney Crosby og Jamie Benn betegnes som de tre bedste spillere i denne sæsons fantasy-spil.