NHL: Ehlers lavede point for sjette kamp i træk

Nikolaj Ehlers er ramt ind i den pointmæssigt bedste stime i sin hidtil korte NHL-karriere. Fredag lavede den danske Winnipeg Jets-rookie endnu et point, og han er nu kommet på pointtavlen i de seneste seks kampe.

Jets må nok efterhånden indstille sig på, at der ikke skal spilles slutspilshockey i Winnipeg i denne sæson. Fredagens hjemmekamp mod Carolina Hurricanes blev tabte med 5-3, og Winnipeg, som kun har vundet tre af sine seneste ti kampe, har nu hele ni point op til en slutspilsplads i Western Conference.

Hvis Jets skal tilbage i slutspilskampen, så har holdet brug for en pointstime, som den Nikolaj Ehlers leverer i øjeblikket. Den 19-årige nordjyde fik en assist på Winnipegs sidste mål i fredagens kamp, og han har nu lavet point i seks kamp i træk. I alt er Ehlers oppe på 24 point i 51 kampe i denne sæson.

Se Ehlers’ assist her

Winnipeg fik en forfærdelig start på fredagens kamp, da Carolina vandt første periode med hele 4-0. Jets fik reduceret tre gange, men nåede altså aldrig tilbage på omgangshøjde, før Andrej Nestrasil til sidst lukkede til 5-3 med sit andet mål i kampen.

Nikolaj Ehlers fik 16:53 minutter på isen og gjorde det rigtigt fint. Han havde tre skud på mål og var +1 i plus/minus-statistikken. Ehlers får chancen for at forlænge sin pointstime med endnu en kamp allerede lørdag aften, hvor Jets møder Colorado Avalanche på udebane.