NHL: Ehlers hjalp med assist i spinkel Jets-sejr

Foto: Jan Korsgaard

Winnipeg Jets fik point for femte kamp i træk og spillede sig op på førstepladsen i Central Division, da Buffalo Sabres fredag blev slået med 4-3 i en tæt kamp.

Nikolaj Ehlers var som sædvanlig en af de iøjnefaldende spillere på Winnipeg-mandskabet, og den danske wing fik også tilføjet endnu et point til sin imponerende samling. Ehlers var i anden periode med til at sætte Blake Wheelers 3-1-scoring i powerplay op.

Forud var gået en første periode, hvor tre backer kom på måltavlen. Dustin Byfuglien scorede sit første sæsonmål for Jets, Marco Scandella nettede for første gang som Sabres-spiller og Jacob Trouba bragte Winnipeg foran på ny.

Buffalo kom aldrig på omgangshøjde med Jets igen efter Troubas scoring, fordi Blake Wheeler fik udbygget. Johan Larsson reducerede godt nok i slutningen af anden periode, men bare 25 sekunder inde i tredje periode genskabte Bryan Little tomålsføringen for Jets.

Det blev spændende til sidst, fordi der var næsten otte minutter tilbage af kampen, da Sabres fik reduceret til 4-3. Flere mål blev det dog ikke til, og så kunne Jets juble over, at holdet overtager førstepladsen i Central Division.

Nikolaj Ehlers fik næsten 16 minutter på isen for Jets, og han blev noteret for et skud på mål, et hit og +1 i plus/minus-statistikken.