NHL: Ehlers assisterede i sejr over Toronto

Foto: Jan Korsgaard

Nikolaj Ehlers var den eneste dansker på isen, da Winnipeg Jets lørdag hentede en vigtig 3-1-sejr på udebane mod Toronto Maple Leafs.

Hjemmeholdets træner Mike Babcock havde valgt at give Frederik Andersen pause, så han ikke skulle vogte målet to dage i træk. Backup Curtis McElhinney kom ind og gjorde en fin figur, som han oftest har gjort, når han har fået chancen i denne sæson.

McElhinney kunne dog ikke forhindre Nikolaj Ehlers og kompagni i at løbe med sejren. Patrick Marleau bragte Maple Leafs foran to minutter inde i anden periode, men Jets fik svaret igen med tre scoringer i træk, før perioden var omme. Der blev ikke scoret i hverken første eller tredje periode, så Winnipeg vandt med 3-1.

Nikolaj Ehlers blev noteret for sit 57. point i sæsonen, da han stod for oplægget til Josh Morrisseys 1-1-mål. Det var dog i høj grad Jets-backen selv, der fortjente at blive krediteret for scoringen, hvor han først truede med at skyde fra blå linje, før han gjorde det og klappede gummiskiven i nettet.

Ehlers spillede 13:17 minutter for Winnipeg og blev noteret for tre skud på mål, et hit og +1.

Jets er med sejren fem point efter Nashville Predators, som indtager førstepladsen i Central Division. Der resterer fire kampe i grundspillet for begge mandskaber.