NHL: Dyrt nederlag til Bruins

Den ultra tætte kamp om at komme i slutspillet i NHL fortsætter ufortrødent i den østlige konference. Boston Bruins skulle bruge to points i nattens kamp, for igen at være inde i varmen, men det lykkedes ikke, da de måtte se gæsterne fra Carolina Hurricanes, tage sejren efter en lang straffeslags konkurrence.

Det blev en tæt affære med få mål, så tilskuerne sad hele tiden med nerverne ude på tøjet, fordi den mindste fejl kunne føre til en fatal føring til gæsterne. Og netop en føring fik gæsterne i slutningen af første periode, da Jacob Slavin scorede fra blå linje.

Hjemmeholdets tilskuere skulle vente helt til starten af den sidste periode før de fik det befriende 1-1 mål scoret af svenske Loui Eriksson, på en håbløs udskiftnings fejl fra gæsterne, der bragte den skarpe svensker alene med Cam Ward, som han flot afdriblede.

I overtiden var der flere muligheder for at få det afgjort, men kampen, måtte i straffeslag og her var det Hurricanes store back talent Noah Hanafin, der afgjorde.

Bruins ligger nu med samme antal points som Detroit Red Wings, men for en kamp mere.

Sejr til Ehlers og nederlag til Eller

Både Nikolaj Ehlers og Lars Eller har begge sommerferie fra d. 16 april, hvor NHLs grundspil slutter, med mindre de beslutter sig for at spille VM for Danmark, hvilket de begge har fået grønt lys til fra deres respektive klubber.

I nat var Ehlers sammen med Winnipeg Jets i kamp på udebane i mod Frederik Andersens Anaheim Ducks, der kæmper med om sejren i deres division, og skulle bruge en sejr, for at bevare håbet. Det fik de dog ikke da Jets vandt kampen efter overtid, på et mål scoret af Blake Wheeler.

Ehlers spillede over 22 minutter og havde tre skud på mål. Han kunne notere sig for 0 i plus/minus.

Eller og Canadiens måtte indkassere endnu et nederlag på hjemmebane, denne gang til Florida Panthers, der vandt sikkert med 4-1.

Igen det var den store finske center Alexander Barkov der var toneangivende med sit femte mål i fire kampe, bragte han gæsterne foran med 1-0. Hjemmeholdet fik dog udlignet i anden periode, men inden perioden var slut havde Nick Bjugstad igen bragt udeholdet foran.

I tredje periode lukkede Panthers kampen og med to mål til resultatet 4-1. Den tjekkiske legende Jaromir Jagr, havde to assister i kampen.

Sejren til Panthers sikre dem over divisionstitlen i Atlantic Division.

Lars Eller fik lidt over 16 minutter på isen og havde hele fem skud på mål og tre hits. han endte med 0 i plus/minus.

Nattens resultater:

Boston Bruins – Carolina Hurricanes 1-2 (SO)

New Jersey Devils – Buffalo Sabres 1-3

Washington Capitals – New York Islanders 3-4 (OT)

New York Rangers – Tampa Bay Lightning 3-2

Montreal Canadiens – Florida Panthers 1-4

Ottawa Senators – Pittsburgh Penguins 3-5

Nashville Predators – Colorado Avalanche 4-3

Chicago Blackhawks – Arizona Coyotes 6-2

Minnesota Wild – San Jose Sharks 0-3

Calgary Flames – Los Angeles Kings 4-5 (OT)

Anaheim Ducks – Winnipeg Jets 1-2 (OT)

Du kan se højde punkter for Jets sejr på udebane over Ducks: