NHL: Ducks vandt med Andersen på bænken

Foto: Bridget Samuels

John Gibson startede i Anaheim Ducks-målet for anden kamp i træk, og han var med til at sikre holdet den femte sejr på stribe i søndagens hjemmekamp mod Calgary Flames.

Anaheim Ducks havde svært ved at leve op til prædikatet som mesterskabsfavoritter i starten af sæsonen, men nu har ænderne for alvor fundet formen og ligner igen et godt bud på en mulig Stanley Cup-vinder i denne sæson. Søndag vandt Ducks uden større besvær med 5-2 over Calgary Flames.

Frederik Andersen så hele kampen fra bænken, og herfra kunne han se Ryan Kesler score to gange for Anaheim, som også fik Patrick Maroon, Ryan Getzlaf og Kevin Bieksa på måltavlen. Ænderne kom foran i slutningen af første periode og øgede i begyndelsen af anden periode, hvorefter de aldrig lukkede Flames tilbage.

Calgary fik scoret to gange på John Gibson, som ellers spillede en fin kamp og noterede sig for en redningsprocent på 91,7. Den tidligere Ducks-målmand Jonas Hiller vogtede gæsternes mål, og han havde en mindre god aften, hvor han måtte nøjes med en redningsprocent på 84,8.

Anaheim er med sejren kun to point efter Los Angeles Kings, som indtager førstepladsen i Pacific Division. Calgary ligger næstsidst i samme division og må nok indstille sig på, at deres sæson slutter, når grundspillet er forbi.