NHL: Ducks sejr uden Andersen

Der var kun mulighed for en dansker i kamp i nattens NHL, men Frederik Andersen måtte nøjes med at sidde på bænken og se John Gibson, endnu engang starte i målet på trods af en mindre skade i forrige kamp, hvor Andersen kom ind og gjorde det ganske fornuftigt.

Det er desværre ikke så gode tegn for Andersen lige nu, at Ducks coach Bruce Boudreau vælger at starte John Gibson, i den efterfølgende kamp når han har pådraget sig en mindre skade, det betyder at Gibson er den han tror på lige nu og Andersen må nøjes med at tage de kampe hvor Gibson skal hvile.

Ducks vandt kampen i nat over St. Louis Blues efter straffeslag, efter Blues havde været foran med 3-1 i slutningen af anden periode. Men en hurtig reducering fra Corey Perry inden anden pause, gjorde at Ducks fortsat var med i kampen.

Det udlignende mål stod Ryan Kesler for, det var hans andet i kampen. Målet faldt i starten af tredje periode og skabte et tungt pres på Blues målet efterfølgende. Anaheim vandt skudstatistikken med hele 19-2 i de sidste tyve minutter, men lykkedes altså ikke med at vinde kampen i regulær tid.

I straffeslagene, var det kaptajn Getzlaf der blev den store helt da han scorede det afgørende mål i fjerde runde og sikrede ænderne ekstra pointet.

Du kan se højdepunkter fra kampen nedenfor: