NHL: Ducks-koryfæer får deres trøjer op under loftet

Finske Teemu Selänne er indtil videre den eneste Anaheim Ducks-spiller, der har fået sit nummer trukket tilbage, men nu hædrer klubben yderligere to spillere.

Anaheim Ducks har meldt ud, at Paul Kariya og Scott Niedermayer vil få deres trøjer op at hænge i hjemmearenaen Honda Center i løbet af den kommende sæson.

43-årige Paul Kariya kan 21. oktober se sin trøje med 9-tallet på ryggen blive hejst op under loftet, og 17. februar næste år sker det samme for 44-årige Scott Niedermayers trøje med nummer 27 på ryggen.

– Hvilken ufattelig ære. Jeg er meget taknemmelig for at have spillet for sådan en utrolig organisation foran så mange fantastiske Ducks-fans. Jeg er også taknemmelig for de fantastiske holdkammerater, trænere og stabsmedlemmer jeg fik mulighed for at arbejde sammen med i Anaheim. Sammen opnåede vi fantastiske ting, siger Scott Niedermayer i en pressemeddelelse.

Scott Niedermayer fik allerede i 2011 trukket sit nummer tilbage i New Jersey Devils-organisationen, som han spillede for i 13 sæsoner og vandt tre Stanley Cup-titler med. Nu sker det samme i Anaheim, som han var med til at føre til Stanley Cup-titlen i 2007.

Her havde Paul Kariya forladt den californiske klub, og han nåede dermed ikke at være med i klubbens største triumf til dato. Canadieren var dog Anaheims store stjerne fra 1994 til 2003, og efter at skøjterne blev lagt på hylden, har Kariya boet i Orange County, hvor Ducks holder til.