NHL: Ducks fik klø af mestrene

Foto: Bridget Samuels

Pittsburgh Penguins kom, så og sejrede onsdag, da de forsvarende mestre var på besøg hos Anaheim Ducks. Ænderne fik en ordentlig en over næbbet af pingvinerne.

Fem forskellige spillere kom på måltavlen for Penguins, som vandt kampen i Honda Center med hele 5-1. Evgeni Malkin og Matt Cullen scorede for Pittsburgh i første periode, hvor spændingen dog forblev intakt, da Cam Fowler reducerede for værterne i slutningen af perioden.

I slutningen af anden periode scorede Bryan Rust sit første sæsonmål for Penguins, og i begyndelsen af tredje periode gjorde Kris Letang det samme. Syv minutter inde i tredje periode afsluttede svenske Patric Hörnqvist gæsternes målrus med scoringen til slutresultatet 5-1.

Matt Murray vogtede for første gang i denne sæson pingvinernes mål, og han gjorde en rigtig fin figur med 32 redninger og en redningsprocent på 97. Mindre godt gik det for John Gibson, som fik 51 minutter i målet for Anaheim og indkasserede alle fem Pittsburgh-mål. Hans redningsprocent landede på 85,3.

Pittsburgh er med sejren tilbage på førstepladsen i Metropolitan Division, mens Anaheim hænger lidt mere i Pacific Division, hvor de er på tredjepladsen med 10 point efter 11 kampe.

Se højdepunkter fra kampen her: