NHL: Devils og Oilers åbner sæsonen i Göteborg

Foto: Connor Mah

NHL åbner den kommende sæson i Göteborg. Det bliver 6. oktober og et brag mellem New Jersey Devils og Edmonton Oilers. Begejstringen er på ingen måde til at overse i Sverige og Scandinavium, hvor kampen skal afvikles.

Det bliver altså sæsonpremiere og dermed også en “rigtig kamp”. Nøjagtig som da Colorada og Ottawa mødtes i et dobbeltopgør i denne sæson. 

– Det bliver første gang, der spilles en turneringskamp mellem to NHL-hold i Göteborg. Der bliver så heftigt, og jeg tror på, at vi kan fylde Scandinavium. Når det er tilfældet, er der ikke meget, der slår stemningen i Scandinavium, siger Lotta Nibell, der er ordførende direktør i Got Events, der står bag arrangementet. 

Connor McDavid, Leon Draisaitl, Taylor Hall og Nico Hischier er nogle af de store navne, som tilskuerne kommer til at opleve i Göteborg, hvor kampen bliver en del af NHL Global Series.

Edmonton spiller ligeledes en testkamp mod Kölner Haie, mens New Jersey Devils skal op mod schweiziske SC Bern. To interessante opgør mellem europæiske storhold, der får lov at måle sig med verdens bedste.