NHL: Detroit tabte igen på hjemmebane

Efter nederlaget mod Dallas Stars for nylig skulle Detroit og Frans Nielsen til at samle point igen i nat i hjemmekampen mod Carolina, hvis håbet om slutspil skulle holde vand. 

Men endnu et nederlag hjemme i Little Caesars Place betyder nu, at Red Wings-fansene stille og roligt begynder at stille sig ind på endnu en kort sæson. 

I nat tabte Detroit 1-3 til Carolina Hurricanes, og Frans Nielsen noterede sig for lidt over et kvarter på isen og en plus/minus-rating på -1. Det var først i tredje periode, at Carolina fik vendt kampen til fordel, da Elias Lindholm og Justin Williams satte de to afgørende mål.

På den måde gik gæsterne fra 1-1 til 3-1 og tilskuerne måtte for anden gang i træk forlade Detroit-arenaen i slukøret tilstand. Ikke mindst fordi Detroit igen havde problemer i boxplay. To af Carolinas tre scoringer faldt i overtal, og det har været Red Wings’ store problem på det seneste. 

Frans Nielsen er dygtig i disciplinen, men ifølge Detroit Free Press mangler Red Wings for øjeblikket flere af sine bedste “penalty killers”, der er ude med skader, og det koster på den konto. Det er navne som Luke Glendening, Darren Helm og Justin Abdelkader, der savnes. 

Otte af de seneste 27 udvisninger imod Detroit har resulteret i scoringer til modstanderen.