NHL: Danskerne fik smæk i nat

Der var fem “dansker-hold” i aktion i nat, men kun fire danskere kom på isen, da Anaheim Ducks, havde valgt John Gibson til at vogte målet endnu en gang, på bekostning af Frederik Andersen.

Andersen kunne se, sine holdkammerater tabe 3-0 på udebane til Buffalo Sabres, som dog var spillet ned i store dele af kampen. Ducks vandt skudstatistikken med hele 44-22 og var oppe i mod overmagten i dag i form af målmand Chad Johnson, som også tog sig af first star.

Jannik Hansen var endnu engang at finde sammen med Sedin-brødrene da Vancouver Canucks spillede ude i mod Philadelphia Flyers, men den kæde blev hurtigt splittet op, da Henrik Sedin, måtte udgå af kampen med en skade.

Canucks formåede ikke at få scoret i kampen, på trods af 36 skud. Flyers derimod fik sendt pucken i nettet to gange og dermed en 2-0 sejr til hjemmeholdet, der havde keeper Steve Mason, som bedste mand.

Hansen fik kun 13,33 minutter på isen i nattens kamp, og kunne notere sig for en udvisning, ingen skud på mål og -1 i +/- statistikken.

Assist til Bødker

Nattens positive indslag. stod Mikkel Bødker for, da han fik en assist i Arizona Coyotes nederlag på hjemmebane til Columbus Blue Jackets, der vandt 7-5. Assisten faldt på målet til 6-5 sat ind af tyske Tobias Rieder.

Bødkers kæde spillede i det hele taget en rigtig solid kamp, og alle tre spillere endte i plus for kampen på trods af holdet havde syv mål i mod. Bødker selv endte med en assist, 2 skud på mål, +2 og så næsten 20 minutters spilletid.

Herligt at se, at Bødker kan leve op til en nøglerolle hos Coyotes!

Lars Eller og Montreal Canadiens er virkelig kommet i modvind i de sidste 10 kampe, hvor holdet blot har vundet 3 kampe. I nat blev det til et nederlag til Los Angeles Kings, der sejrede 3-0 i Bell Centre.

Mon ikke at Canadiens savner Carey Price lidt alligevel, selvom reservekeeper Mike Condon har fået megen ros for sine præstationer i Prices skadesperiode?

Lars Eller havde ingen stor kamp, og må lige nu se sig selv i en mindre rolle hos Canadiens, da det kun blev til godt 13 mintters istid, uden nogen skud på mål og 0 i +/- for kampen.

Frans Nielsen og New York Islanders måtte notere sig andet nederlag i streg, da det blev til et knebent et af slagsen på udebane i mod Colorado Avalanche der vandt 2-1.

Nielsen spillede som sædvanlig solidt, med hele 5 minutters istid i powerplay og næsten 16 minutter på isen i alt. Han kunne notere sig 2 skud på mål, 0 i +/- og så vandt han 58% af sine faceoffs.

Avalanche havde Francis Beauchemin som den store spiller, da den rutinerede back scorede begge hjemmeholdets mål.

Du kan se highlights fra Coyotes – Blue Jackets nedenfor: