NHL: Dansk-svensk forward lavede sit første NHL-point

Anaheim Ducks hentede torsdag sin første sejr i sæsonen, og det var med hjælp fra den dansk-svenske forward Nick Sörensen, at Philadelphia Flyers blev besejret med 3-2.

21-årige Sörensen lavede sit første NHL-point nogensinde, da han fik den sekundære assist på Ryan Garbutts sejrsmål i tredje periode. Nick Sörensen fik ekspederet pucken videre til den tyske back Korbinian Holzer, som leverede en formidabel assist til Garbutts kampafgørende 3-2-mål.

Se målet her:

Nick Sörensen har en dansk far og en svensk mor. Han blev født i Holbæk i 1994, men familien flyttede til Sverige to år senere. Den skøjtestærke forward fik derfor sin ishockeyopdragelse i det svenske, og han har også repræsenteret de svenske ungdomslandshold på både U16-, U17- og U20-niveau.

Sörensen blev draftet af Anaheim i anden runde i 2013, men det er først i denne sæson, at han har gjort sin entré i NHL. I de seneste to sæsoner har han været lejet ud til SHL-klubberne Skellefteå og Linköping, og han har derved høstet værdifuld erfaring på seniorniveau. Nick Sörensens første NHL-point kom i hans femte kamp for Ducks.

Anaheim med sejren oppe på tre point efter fem kampe. Klubben håber uden tvivl, at sejren i Philadelphia bliver startskuddet til en bedre periode, efter at Ducks-spillerne måtte forlade isen som tabere i sæsonens første fire kampe.