NHL: Dallas-stjerne fik skåret akillessenen op af skøjte

Dallas Stars kommer den at undvære forwardstjerne Tyler Seguin i resten af grundspillet, efter at den 24-årige canadier torsdag fik skåret sin akillessene op af en skøjte.

Tyler Seguin, som ligger nummer tre på NHL’s topscorerliste i denne sæson, var uheldig i Dallas’ kamp mod Tampa Bay Lightning. 22 sekunder før tid forsøgte han at vinde pucken fra Lightnings Anton Strålman, og her ramte den svenske backs skøjte uheldigvis Seguins højre akillessene.

– Skøjten skar ham i akillessenen. Den er skåret 15 procent over, hvilket nok er det bedst mulige scenarie i forhold til, hvis den var blevet skåret helt over. De har opereret ham i morges og syet det sammen igen. Han vil være ude i tre til fire uger og skulle være tilbage til slutspillet, siger Dallas Stars’ general manager Jim Nill.

Dallas vandt torsdagens kamp mod Tampa Bay og fører Western Conference, så holdet har umiddelbart gode muligheder for at kunne gå langt i slutspillet, som begynder 13. april. Her vil Texas-klubben dog helt sikkert gerne have Seguin, som i denne sæson har lavet 73 point i 72 kampe, med.