NHL: Crosby bombede Andersen-konkurrent ud

To mål og to assister. Sidney Crosby var i den grad i storform i nat, da Pittsburgh Penguins på effektiv manér lukkede og slukkede for Anaheim Ducks seks kampe lange serie af sejre. Det gik ud over Frederik Andersens konkurrent i målet hos Anaheim, John Gibson, der blev skiftet ud efter små 47 minutter og overlod posten til danskeren.

På det tidspunkt var kampen for længst afgjort, og Frederik Andersen kunne mere eller mindre i fred og ro snuppe de fire skud, der blev fyret mod ham i kampens slutfase. Mon ikke Andersen er på plads igen i Anaheims næste match?

Uanset hvad, så havde det næppe hjulpet med dansk målmand mod denne Sidney Crosby, der i den grad har fanget momentum igen – og er helt sig selv med spil af en anden verden. Han står nu på 53 point i 51 kampe, og Pittsburgh er ligaens absolut hotteste hold. Der er ikke nogen tvivl om, at Penguins står og falder med Crosbys form.

De seks mål som Anaheim lukkede ind, var det højeste for sæsonen og dermed en småskidt start på et syv kampe langt roadtrip for Frederik Andersen og co.