NHL: Coyotes ophæver kontrakten med profil

Foto: Bridget Samuels

Antoine Vermette har i flere år været en af de fremtrædende spillere på Arizona Coyotes’ mandskab, men nu er canadieren færdig i klubben. Coyotes har mandag placeret den 34-årige center på waivers og ophæver efterfølgende hans kontrakt.

Vermette havde ellers kontrakt med Arizona indtil næste sommer, men klubben ønsker at skaffe sig af med hans $3,75 millioner høje caphit. Derfor køber Coyotes den canadiske center ud af kontrakten, når han clearer waivers og så vil han i stedet kun tælle $1,25 millioner mod lønloftet i de næste to sæsoner.

– Vi blev nødt til at tage denne svære beslutning for at give vores hold mere fleksibilitet. Dette træk vil give nogle af vores unge og talentfulde spillere muligheden for at steppe op. Antoine har høj klasse og vi vil gerne takke ham for alt, han har gjort på og uden for isen for Arizona Coyotes-organisationen, siger klubbens general manager John Chayka til The Canadian Press.

Antoine Vermette har spillet for Arizona siden 2012. Sidste år lavede han en kort afstikker til Chicago Blackhawks, som han vandt Stanley Cup-titlen med, men efter sæsonen valgte han som free agent at vende tilbage til Coyotes.

Vermette har i alt lavet 471 point i 910 NHL-kampe.