NHL: Comeback-kid sikrede Kings sejren

Foto: Dinur

Canadiske Devin Setoguchi er i denne sæson vendt tilbage til NHL efter et par tumultariske år, og lørdag strålede han med to mål i Los Angeles Kings’ 5-0-sejr over Calgary Flames.

Det var første gang i mere end to et halvt år, at 29-årige Setoguchi scorede to gange i samme NHL-kamp. Canadieren har fået chancen for et comeback i verdens bedste ishockeyliga, efter at han forlod NHL for to år siden for at blive afvænnet for sit alkoholproblem. Dengang spillede Devin Setoguchi i øvrigt for Calgary Flames.

I lørdagens opgør scorede Setoguchi målene til 2-0 og 4-0 sidst i første og anden periode. Jeff Carter havde åbnet Kings’ målkonto kort før, Setoguchi nettede første gang, og mellem Devin Setoguchi-målene scorede Kyle Clifford sit første sæsonmåls. Devin Setoguchis scoringer var i øvrigt også hans første i sæsonen.

Trevor Lewis satte skabet helt på plads i begyndelsen af tredje periode og sikrede Kings en 5-0-sejr, som sender dem forbi Flames i tabellen. Her ligger Los Angeles nu på en wildcard-plads med 12 point efter 12 kampe, mens Calgary har samlet 11 point sammen i 13 kampe og ligger lige under slutspilsstregen.

Se højdepunkter fra kampen her: