NHL: Columbus tog også to point mod Boston

Sikke et skarpt Columbus-hold, der for øjeblikket agerer i NHL.

I nat tog Oliver Bjorkstrands mandskab sin ottende sejr på stribe, denne gang i overtid via en 5-4-sejr over stærke Boston Bruins. 

Det var Cam Atkinson, der blev matchvinder i en kamp, der svingede frem og tilbage og hvor Columbus formåede at vende 1-3 til 4-3 i den ordinære spilletid. 

Artemi Panarins 4-3-mål blev dog umiddelbart fulgt op af en udligning af David Krejci for Boston 20 sekunder senere og så måtte de to mandskaber ud i overtid. 

Oliver Bjorkstrand kom ikke på pointlisten hos Columbus og spillede 13 minutter for Blue Jackets.

Bemærkelsesværdigt også, at Boston gav debut til Ryan Donato, som mange måske husker som en af de “unge vilde” fra USA’s OL-hold.

Donato var herreskarp under OL og kommer direkte fra Harvard University på en toårig kontrakt i Boston. I nat leverede han et mål og to assister og sagde efter kampen, at han slet ikke kunne fokusere på opvarmningen, fordi han var så forvirret over de mange store navne, han rendte rundt sammen med.

Boston på sikker slutspilskurs, Columbus med mulighed – og risiko – for at blive alt fra nummer et til fem i Metropolitan Division.