NHL: COLUMBUS og Bjorkstrand slog Tampa Bay 5-1

Foto: Dinur

Der er muligvis ved at ske noget sensationelt i Eastern Conference i NHL.

Oliver Bjorkstrand og Columbus Blue Jackets fører nemlig 2-0 i serien mod storfavoritterne fra Tampa Bay Lightning, der nu har tabt to hjemmekampe mod underdogsene fra Ohio.

Efter 4-3 i den første kamp, efterlod Columbus ingen tvivl i nat. Det blev stensikkert 5-1 til gæsterne i Tampa, der kom foran 2-0 allerede i første periode ved Cam Atkinson og Zach Werenski. 

Matt Duchene øgede til 3-0 i powerplay i anden periode og først efter tre kvarter satte Mikail Sergachev favoritterne på tavlen. 

Det rystede ikke Columbus, der i øvrigt havde Oliver Bjorkstrand i førstekæden. Han spillede 17:12 minutter. 

Det blev 4-1 ved Riley Nash i det 50. minut og to minutter senere fik Bjorkstrand sit første point i slutspillet, da han assisterede på Artemi Panarins 5-1-mål. Der var altså ingen tvivl overhovedet om sejren. 

Bjorkstrands assist var i øvrigt indledningen til et blændende mål. Han erobrede pucken på kanten og sendte den ind til Matt Duchene, der passede direkte videre til Artemi Panarin, der bare skulle sætte den ind i tomt mål. Fremragende.

Columbus tager hjem med 2-0 i ryggen. Det gjorde Blue Jackets også sidste år i første runde mod Washington, men Blue Jackets synes stærkere og mere beredt i den her sæson. Måske kan de fuldbyrde sensationen?