NHL: Claude Giroux afgjorde for Flyers

Onsdag nat var der kun fire kampe i NHL, som tidligere nævnt her på sitet så vandt Edmonton Oilers 3-1 hjemme over Detroit Red Wings.

I Boston, havde hjemmeholdet Bruins besøg af deres Eastern Conference rivaler Philadelphia Flyers, og det blev en målrig kamp, som først fandt sin afgørelse i overtiden.

Kampens store spiller var Flyers’ kaptajn Claude Giroux, der både reducerede til 4-3 og afgjorde kampen i overtiden, hvor Flyers var i powerplay, begge mål blev i øvrigt assisteret af Jakub Voracek.

Nederlaget er Boston lidt af en bét, da de førte med 4-2 inden tredje periode.

Sejre til Sabres og Hurricanes

To af NHLs formodet dårligere hold hentede sejre i nat. Buffalo Sabres vandt 2-1 hjemme over Toronto Maple Leafs efter straffeslag.

Sabres fik mål i den ordinære spilletid af Evander Kane, der kom til Sabres i et blockbuster trade i slutningen af sidste sæson.

Buffalo var det bedste hold i ordinær tid, hvor de også vandt skudstatistikken med 35-24.

Straffeslags afgørelsen måtte ud i 5. runde, hvor Matt Moulson afgjorde for hjemmeholdet.

Carolina Hurricanes holdt nullet i deres udekamp mod Colorado Avalanche, hvor det blev til en sejr på 1-0 efter overtid.

Her var det svenske Victor Rask, som afgjorde for Hurricanes, som dermed kunne tage det ekstra point med hjem til Carolina.

Cam Ward blev kampens spiller, ved at stoppe alle 26 skud der kom i mod ham.

Nattens resultater:

Buffalo Sabres – Toronto Maple Leafs 2-1 (efs.)

Boston Bruins – Philadelphia Flyers 4-5 (ot)

Edmonton Oilers – Detroit Red Wings 3-1

Colorado Avalanche – Carolina Hurrincanes 0-1 (ot)