NHL: Chicago skriver kontrakt med tysk OL-sølvvinder

I år måtte Chicago Blackhawks for første gang i ti år se deres sæson slutte efter grundspillet, og derfor er en af de seneste års mest vindende klubber i NHL begyndt at kigge fremad.

Nye spillere, som kan bringe den traditionsrige klub tilbage i slutspilsvarmen i næste sæson, skal hentes ind, og lørdag har Blackhawks skrevet kontrakt med en af de spillere, der var med til at føre Tyskland til en overraskende sølvmedalje ved vinter-OL i Pyeongchang tidligere i år.

Det er den 22-årige forward Dominik Kahun, der har indgået en aftale med Blackhawks. Det fortæller tyskeren i et opslag på Instagram.

– Jeg er ekstremt stolt over at have skrevet under på min første NHL-kontrakt, skriver Dominik Kahun.

Den 22-årige forward er netop blevet tysk mester med Red Bull München for tredje sæson i træk, og han får nu muligheden for at prøve kræfter med verdens bedste ishockeyliga efter en forrygende sæson, hvor han ud over et mesterskab og en OL-sølvmedalje noterede sig for 55 point i 59 DEL-kampe.

Det er endnu uvist, om Dominik Kahun stiller op for Tyskland ved det kommende VM i Danmark. Den unge tovejsforward er ramt af en håndskade, og det er et kapløb med tiden, om han når at blive den kvit før VM.