NHL: Capitals i OT-nederlag, ingen Eller-point

Foto: Jan Korsgaard

Lars Eller har været brandvarm på det seneste, og blev i nat belønnet med over 18 minutters spilletid, da Washington Capitals mødte New Jersey Devils i en intern kamp i Metropolitan Division.

De to hold delte efter 60 minutter og spillede 3-3, og i overtiden var det Devils, der sikrede sig det vigtige bonuspoint. 

Det var Taylor Hall, der allerede efter 34 sekunder passerede Braden Holtby og satte 4-3-scoringen for Devils, der er ved at rejse sig igen efter en længere downperiode. 

Det var Devils’ anden sejr på stribe efter seks nederlag i træk, og New Jersey-mandskabet skød sig dermed op på andenpladsen i Metropolitan Division, som altså stadig føres solidt af Washington Capitals og Lars Eller.

Taylor Hall blev kåret til kampens bedste via sit afgørende mål, mens Washingtons Brett Connolly i stedet for to point kunne glæde sig over to scoringer og titlen som hovedstadsholdets bedste.

Lars Eller havde tre skud forbi mål og spillede over fire minutter i powerplay, men fik altså ikke noget ud af sine anstrengelser.