NHL: Capitals henter australier tilbage til klubben

Foto: Bridget Samuels

Størstedelen af Washington Capitals’ fans ærgrede sig, da klubben 1. december mistede australske Nathan Walker til Edmonton Oilers på waiveren, men nu har hovedstadsklubben hentet den energiske forward tilbage.

Det blev til tre uger og to kampe som Edmonton Oilers-spiller for 23-årige Walker, som er den første australske spiller i NHL nogensinde. Onsdag lykkedes det Washington Capitals at hugge ham tilbage på waiveren, hvor Oilers ellers samlede ham op for tre uger siden.

Walker bliver dermed igen holdkammerat med blandt andre danske Lars Eller, og det er formentlig noget, der vækker jubel i Washington. Nathan Walker gjorde nemlig en ganske fin figur for klubben i starten af sæsonen, og derfor ærgrede det mange Capitals-fans, at australieren røg til Edmonton.

Nathan Walker har i alt spillet ni kampe og lavet et enkelt mål i NHL i denne sæson, som er hans første i ligaen. I de seneste år har han vænnet sig til den nordamerikanske stil i AHL, hvor han har spillet for Capitals’ farmerklub Hershey Bears.

Washington draftede Nathan Walker i 2014.