NHL: Capitals buldrer videre

Washington Capitals ligner lige nu, det bedste bud på en Stanley Cup vinder til sommer. Holdet er sat godt sammen, og har både målscorer typer, arbejdsmænd, solid backline og en fremragende keeper. I nat vandt hovedstadsholdet igen og denne gang gik det ud over Vancouver Canucks som stadig er uden Jannik Hansen, de måtte se sig slået med 4-1.

Især russeren Evgeny Kutznetsov var afgørende for kampens udfald, da han stod bag to mål og en assist. Normalvis er det en anden russer, nemlig Alexander Ovechkin som får opmærksomheden, men i nat var Kutznetsov manden i centrum.

Kutznetsov har faktisk spillet en rigtig solid omgang hockey i år, og har næsten helt ubemærket sneget sig op på topscorerlistens niendeplads.

Oilers coach tabte på sin gamle hjemmebane

San Jose Sharks og Edmonton Oilers, der har den tidligere og mangeårige Sharks coach Todd McLellan med på bænken, måtte ud i straffeslag for at få det afgjort. Her var hjemmeholdet stærkest, da de scorede på deres to første forsøg og Oilers brændte begge deres muligheder.

Sharks var det bedste hold i ordinær tid, men en stærk præstation af Cam Talbot i Oilers målet sikrede altså udeholdet et enkelt point. Det var Joe Pavelski der stod for den afgørende fuldtræffer i straffeslagene.

Colorado Avalanche fik en vigtig sejr på hjemmebane over New Jersey Devils, da det Denver-baseret hold vandt 3-0. Hjemmeholdet fik en drømmestart da Matt Duchene allerede efter 50 sekunder kom alene igennem mod Devils-keeper Cory Schneider, som han køligt udplacerede.

Avalanche fik lagt et godt fysisk pres på gæsterne kampen igennem, og det var først til sidst i kampen at Devils fik bombarderet hjemmeholdets mål, men ind ville pucken ikke.

Nattens resultater:

New York Islanders – New York Rangers 3-1

Washington Capitals – Vancouver Canucks 4-1

Montreal Canadiens – Chicago Blackhawks 1-2

St. Louis Blues – Carolina Hurricanes 1-4

Winnipeg Jets – Nashville Predators 5-4 (OT)

Colorado Avalanche – New jersey Devils 3-0

Arizona Coyotes – Detroit Red Wings 2-3 (OT)

San Jose Sharks – Edmonton Oilers 2-1 (EFS)

Du kan se højdepunkter fra Capitals – Canucks her under: