NHL: Canucks-nedtur fortsætter – fire mål i seks kampe

Foto: Jan Korsgaard

Vancouver Canucks begyndte fremragende i sæsonen, men siden er det bare gået den forkerte vej. Sådan skrev aviserne i Canada – og Faceoff.dk – for et par dage siden, da Canucks tabte 0-3 i Montreal og i nat gentog miseren sig for Philip Larsen og Jannik Hansens klub, der tabte 0-1 til Ottawa Senators.

Det var Canucks’ sjette nederlag på stribe, og Vancouver-mandskabet har i den periode kun scoret fire mål. Fire gange har Jannik Hansen og vennerne i angrebet ikke scoret overhovedet, og det ender med at blive en tung sæson for Canucks, hvis den trend fortsætter.

Lokale Vancouver Sun anerkendte gerne et nul mod Canadiens og ikke mindst supermanden Carey Price den anden aften, men samme skribent raser over, at Vancouver ikke engang formåede at udfordre tredjemålmanden Mike Condon hos Senators i nat.

– I tredje så han (Mike Condon) usårlig ud. Men hvem gør ikke det mod Canucks for øjeblikket, spørges der lakonisk i Vancouver Sun.

Som powerplayback (3:09 minutter) kommer Philip Larsen formentlig til at stå for skud i Vancouver-medierne de kommende dage. I alt spillede han over 21 minutter. Jannik Hansen fik over tre minutter i undertal og 16:38 minutter i alt for Vancouver-mandskabet, der ligesom Heinz Ehlers og Winnipeg står med ni point i 11 kampe.