NHL: Canadiens vandt traditionsopgør

Montreal Canadiens og Detroit Red Wings har begge haft en trist sæson og var tidligt ude af kampen om pladserne i slutspillet.

ESPN bemærker i sit kampreferat, at begge hold kun kan få en fin afslutning på sæsonen, hvis det bliver til gevinst i draftlotteriet og dermed retten til at sikre sig Rasmus Dahlin, den svenske superback.

Set med danske øjne kunne man i Montreals 4-3-sejr i kampen mellem de to traditionsklubber blot glæde sig over, Frans Nielsen kom helskindet ud af begivenhederne. Danskeren skal helst ikke blive skadet, nu hvor han har meldt sig klar til VM.

Nielsen noterede sig for -2 i nattens kamp, som blev afgjort, da Montreals Artturi Lehkonen scorede sit 12. sæsonmål og gjorde det til 4-2 kort inde i tredje periode. 

Dylan Larkins reducering var ikke nok for Detroit, der nu kan forberede sig på næste sæson i fred og ro – og se, hvad draftlotteriet og sommerens draft giver. Red Wings trænger til frisk blod, og Rasmus Dahlin kunne være noget, der gav klubben et spark i den rigtige retning.