NHL: Burakovsky opsøger psykologhjælp

Foto: Bridget Samuels

Svenske André Burakovsky fra Washington Capitals har haft en svær sæson, og han forsøger nu at få karrieren på ret køl ved hjælp af en sportspsykolog.

Den 23-årige forward, som er søn af den tidligere Rødovre-, Aalborg- og Herlev-spiller Robert Burakovsky, har været plaget af skader i denne sæson, hvilket har gjort det svært for ham at finde ind i en god rytme på Capitals-mandskabet.

André Burakovsky har i flere år været set som et af Washingtons lovende talenter, men i den unge svensker har mistet troen på sig selv. I Eastern Conference-finaleserien mod Tampa Bay Lightning vendte Burakovsky tilbage efter en skadespause, men her var han i kamp fem sat ud på tilskuerpladserne i kamp fem efter en svag indsats i kamp fire.

– Når jeg laver en fejl, så tænker jeg på det længe. Jeg får det ikke ud af mit hoved. Det er noget, jeg skal arbejde på i sommer. Jeg har derfor indledt et samarbejde med en professionel sportspsykolog, som skulle være rigtig god, siger André Burakovsky til Washington Post.

André Burakovsky spillede mandag, hvor Capitals med en 3-0-sejr fremtvang en syvende og altafgørende kamp i serien mod Tampa Bay. Svenskeren har i denne sæson lavet 25 point i 56 grundspilskampe, men står ikke noteret for point i de syv slutspilskampe, han har optrådt i.