NHL: Buffalo skriver kontrakt med stortalent

Buffalo Sabres kommer ikke med i NHL-slutspillet i denne sæson, men holdet håber, at fremtiden ser lysere ud.

En af de spillere, som klubben sætter sin lid til, er den 19-årige amerikaner Casey Mittelstadt. Sabres blev mandag enige med stortalentet om en tre-årig entry-level-aftale, og det er planen, at Mittelstadt skal spille i NHL i resten af denne sæson.

Buffalo valgte Casey Mittelstadt som nummer otte overall i sidste års draft, og den amerikanske center har i denne sæson gjort en fin figur i den bedste amerikanske collegeliga, NCAA, hvor han har lavet 30 point i 34 kampe for University of Minnesota.

Ved U20-VM i december og januar storspillede Casey Mittelstadt for det amerikanske hold, der vandt bronze. Den hurtige og offensivt stærke center lavede 11 point i syv kampe for USA og blev turneringens topscorer. Mittelstadt blev også kåret til U20-VM’s mest værdifulde spiller.

Mittelstadt bliver i Buffalo holdkammerat med Jack Eichel, som regnes for at være en af de bedste unge spillere i verden, og Sabres kan dermed have fundet et center-tandem, der kan sikre holdet fremgang i de kommende sæsoner.