NHL: Boston ødelagde Chicagos dag på tre minutter

Der har været langt mellem succeserne for Chicago Blackhawks i denne sæson, men i lørdagens udekamp mod Boston Bruins så det fallerede storhold ud til at få en tiltrængt sejr ind på kontoen.

Chicago kom bagud med 2-0 i opgøret, men svarede stærkt igen og førte med 4-3 efter anden periode. I tredje periode gjorde værterne dog alligevel livet surt for Blackhawks-spillerne, som ikke ser ud til at komme med i slutspillet i denne sæson.

Seks minutter og 23 sekunder inde i tredje periode fik David Pastrnak udlignet til 4-4, og kort efter tog Blackhawks-stjernen Patrik Kane en dum udvisning. Kane ramte Bostons Sean Kuraly i hovedet med staven og fik to plus to minutter i straffeboksen.

Det udnyttede Bruins-powerplayet på bedst mulig vis. Først scorede Brian Gionta til 5-4, og godt et minut senere øgede Rick Nash til 6-4. To af de nye tilføjelser til Bostons hold viste altså deres værd og afgjorde opgøret.

Sean Kuraly lukkede til sidst til slutresultatet 7-4, og så måtte Chicago se sig slået for 40. gang i sæsonen, hvor holdet har spillet 69 kampe. Blackhawks har dermed 13 point op til en slutspilsplads.