NHL: BØDKER SCOREDE for anden kamp på stribe

Foto: Jan Korsgaard

Mikkel Bødker har omsider ramt noget, man med lidt god vilje kan kalde en stime. I hvert fald må det give stærk optimisme til den danske San Jose Sharks-angriber, at han tidlig morgen dansk tid scorede for anden kamp på stribe.

Sharks vandt 3-2 efter overtid mod Arizona Coyotes på, og “hajernes” andet mål blev sat ind af Mikkel Bødker kort inde i anden periode. 

I modsætning til Bødkers mål sidste nat, som mere eller mindre “bare” var en puck, der skulle skubbes ind over stregen, var målet i nat resultatet af et stærkt gennembrud, der blev afsluttet af et perfekt svirp, der sad i nederste modsatte hjørne bag Arizona-målmand Antti Raanta.

Bødker scorede til 2-0, men Sharks holdt ikke hjem i den ordinære spilletid. Jordan Martinook og Brad Richardson fik udlignet for gæsterne, men i straffeslagene scorede Joe Pavelski som eneste mand og sikrede trods alt to point til San Jose, der lige netop godt kunne tåle af efterlade en enkelt pind i tabellen til Arizona, som er langt væk fra slutspillet. 

Mikkel Bødker spillede knap 12 minutter, mens Jannik Hansen igen var på tribunen for Sharks. Ham er der ikke plads til i de fire kæder for øjeblikket.