NHL: Bødker og Hansen kom begge på tavlen

Foto: Jan Korsgaard

Mikkel Bødker og Jannik Hansen var begge stærkt spillende, da San Jose Sharks torsdag besejrede Vancouver Canucks med 4-1 hjemme i SAP Center.

Målmand Martin Jones blev kampens spiller for San Jose efter en forrygende indsats. Den canadiske målmand, som er fra North Vancouver og således mødte holdet fra sin hjemegn, diskede op med 43 redninger på 44 skud.

Det var Mikkel Bødker, der åbnede målscoringen for Sharks. Midt i første periode dukkede han op foran Vancouver-målet og sendte pucken i nettet. Jannik Hansen fik en assist på scoringen, så begge danskere kom på tavlen.

I anden periode øgede Brent Burns til 2-0 for San Jose, og i tredje periode blev det 3-0 ved Marcus Sörensen, før Daniel Sedin fik reduceret for Canucks. Chris Tierney lukkede godt midtvejs i tredje periode kampen med målet til 4-1. Mikkel Bødker assisterede på scoringen og blev noteret for sit 20. point i sæsonen.

Bødker fik 15:10 minutter på isen med to point, to skud og +2 til følge. Jannik Hansen spillede 15:29 minutter og var også +2. Hansen havde ingen skud på mål, men til gengæld to hits og et blokeret skud.

San Jose holder sig med sejren på andenpladsen i Pacific Division.