NHL: Bødker og Colorado tabte skæbnekamp

Mikkel Bødker og Colorado Avalanche får svært ved at spille sit i playoffs i denne sæson. Det er en realitet, efter at Denver-klubben lørdag tabte den kamp, der bare ikke måtte tabes.

Avalanche tog hjemme i Pepsi Center imod Minnesota Wild, som Mikkel Bødker og kompagni er i direkte duel med om den sidste wildcard-plads i Western Conference. Gæsterne var ganske enkelt skarpest i skæbnekampen, som de vandt med 4-0. Dermed er Minnesota nu fem point foran Colorado i tabellen.

Mikkel Bødker fik 17 minutter og et sekund på isen for Avalanche, men den danske wing spillede ikke nogen stor kamp. To skud på mål, et hit og to minutter i straffeboksen blev det til for Bødker, som satte Wild i gang, da han lavede den turnover, som førte til Zach Parises 1-0-mål godt midtvejs i anden periode.

Bødker var også på isen, da Wild scorede til slutresultatet 4-0 med ni minutter tilbage af tredje periode. Målet blev sat ind i undertal, men det mest spektakulære ved det var nok, at det blev sat ind i et tomt Colorado-mål. Avalanches træner Patrick Roy satsede nemlig stort og pillede målmand Semyon Varlamov ud midt i tredje periode.

Satsningen gav ikke pote for Colorado, som var uden de skadede centerprofiler Matt Duchene og Nathan MacKinnon. Avalanche kunne uden tvivl godt have brugt de to canadiere i lørdagens skæbnekamp, som med stor sandsynlighed har forpurret holdets slutspilschancer i denne sæson.

Avalanche har syv kampe tilbage i grundspillet. Wild har seks.