NHL: Bødker lavede point mod sin tidligere klub

Foto: Jan Korsgaard

Mikkel Bødker gjorde en fin figur, da San Jose Sharks lørdag var i aktion igen efter en uges kamppause. I et målrigt opgør besejrede hajerne på hjemmebane Arizona Coyotes.

Det var backen Marc-Edouard Vlasic, der blev matchvinder for Sharks, da han to minutter og 42 sekunder inde i overtiden stormede ind mod Arizona-målet og fik prikket en løs puck i nettet til slutresultatet 6-5.

Forud var gået en tæt kamp, hvor San Jose hele fire gange kom foran, men hvor Arizona hver gang fik udlignet. I den første halvdel af tredje periode fik Coyotes scoret to mål i træk og bragte sig dermed foran med 5-4. Først 16 sekunder før tid lykkedes det finske Joonas Donskoi at udligne og sende kampen i overtid.

Donskoi var også manden, der scorede Sharks’ fjerde mål i kampen, og her fik han god hjælp af Mikkel Bødker, som leverede en fremragende assist over en halv banelængde. Bødker spillede fra egen zone sin holdkammerat fri ved indgangen til Arizonas zone, og Joonas Donskoi fik på spektakulær vis loppet pucken over den fremadstormende Coyotes-målmand Scott Wedgewood.

Mikkel Bødker fik 15 minutter og 41 sekunder på isen mod sin tidligere klub. Så meget istid har han ikke fået siden en kamp mod New Jersey Devils den 20. oktober, hvor det blev til lidt over 16 minutters spilletid.

Sharks-træner Peter DeBoer havde da også en god grund til at sende Bødker i aktion, fordi danskeren leverede, når han fik chancen. Et skud på mål og +2 i plus/minus-statistikken blev det til fra Mikkel Bødker, som var den eneste Sharks-dansker på isen, da Jannik Hansen igen var healthy scratch.

Se Mikkel Bødkers fremragende assist her: