NHL: Bødker lagde op til sejrsmålet i kamp to

Foto: Jan Korsgaard

San Jose Sharks har fået en drømmestart på slutspilsserien mod de californiske rivaler fra Anaheim Ducks. Lørdag slog hajerne igen til på udebane og bragte sig foran med 2-0 i kampe.

Sharks havde ligesom i den første kamp henvist Jannik Hansen til en tilskuerrolle, men Mikkel Bødker var med, og han satte endda et afgørende aftryk på kampen, som San Jose vandt med 3-2.

Det var nemlig Mikkel Bødker, der havde næstsidste stav på pucken, før den passerede mållinjen og sørgede for en San Jose-føring på 3-1 i begyndelsen af tredje periode. Bødker lagde gummiskiven af til tjekkiske Tomas Hertl, som fintede sig hele vejen igennem Anaheims banehalvdel og satte pucken i nettet med baghånden.

En flot scoring, som altså skulle vise sig at blive afgørende. Ducks fik godt nok reduceret ved Hampus Lindholm, men fik ikke fremtvunget udligningen.

Det var ellers Anaheim, der kom foran med 1-0 efter bare 40 sekunders spil, hvor Jakob Silfverberg kom på måltavlen. Marcus Sörensen og Logan Couture svarede igen for San Jose inden første pause, og herfra havde Sharks overhånden i den tætte kamp.

Mikkel Bødker fik 12:20 minutters istid og blev ud over assisten noteret for et hit.