NHL: Bødker fik lavet point i sejr over Detroit

Foto: Jan Korsgaard

Danskeropgøret i SAP Center i San Jose var mandag aflyst, da Frans Nielsen endnu ikke var klar til at spille for Detroit Red Wings, som var besøg hos San Jose Sharks.

Sharks-træner Peter DeBoer havde endnu en gang henvist Jannik Hansen til en tilskuerrolle, så den eneste dansker på isen var Mikkel Bødker. Han fik til gengæld markeret sig ved den ene af kampens otte scoringer, da Sharks vandt opgøret med 5-3.

Mikkel Bødker stod for oplægget til Timo Meiers 4-2-scoring i powerplay fem minutter inde i tredje periode. Bødker tog her sagen i egen hånd og bragte pucken derind, hvor det ofte bliver rigtig farligt. Den rutinerede dansker sendte et skud afsted, og foran mål styrede den unge schweizer pucken ind bag Jimmy Howard i Detroit-målet.

Bødker fik lov at være på isen i 15:43 minutter for Sharks, og han kvitterede ud over assisten med to skud på mål og et hit.

Timo Meier blev med et mål og en assist kåret til kampens spiller, men det var igen bredden, der var styrken for San Jose, som fik fem forskellige spillere på måltavlen.