NHL: Bødker assisterede i Sharks-sejr, Hansen vraget

Foto: Jan Korsgaard

Jannik Hansen måtte for anden kamp i træk se med fra presseboksen, da San Jose Sharks tirsdag hentede en sikker 4-1-sejr på udebane mod Montreal Canadiens.

Mikkel Bødker sørgede til gengæld for lidt dansk oprejsning i opgøret, da han stod for oplægget til Marc-Edouard Vlasics 2-0-scoring godt midtvejs i anden periode. Bødker skøjtede selv pucken gennem midtzonen og ind i Montreals zone, hvor han fik afsluttet og selv var tæt på at score. Carey Price halvklarede, men gav en farlig retur, som Vlasic klappede i nettet.

Canadiens fik reduceret til 2-1 i powerplay med fire minutter tilbage af anden periode, men inden pausen fik Timo Meier udbygget til 3-1. I begyndelsen af tredje periode slog Meier til igen, og så var kampen afgjort.

Mikkel Bødker fik 11:48 minutters spilletid, hvor han udover assisten noterede sig for et skud på mål, to minutter i straffeboksen og +1 i plus/minus-regnskabet.

Sharks holder sig med sejren foran Anaheim Ducks i kampen om den sidste direkte slutspilsplads i Pacific Division. De to hold har begge 46 point, men hajerne har spillet fire kampe færre end ænderne.

Se Mikkel Bødkers assist her: