NHL: Bødker assisterede i overraskende Coyotes-sejr

Foto: Bridget Samuels

Arizona Coyotes var ikke spået ret gode chancer for at vinde torsdagens hjemmekamp mod Dallas Stars, men det var prærieulvene ligeglade med. De spillede en stærk kamp og sendte topholdet hjem med et 6-3-nederlag i bagagen.

Mikkel Bødker og Arizona Coyotes har endnu ikke opgivet at nå slutspillet i denne sæson, og det er der skam heller ingen grund til at gøre endnu. Prærieulvene sørgede med hjemmesejren over Dallas Stars for, at hullet op til en wildcard-plads nu kun er på fire point. Arizona er altså med andre ord kun to sejre fra at spille med om Stanley Cup-trofæet.

Hvis Coyotes kan levere flere kampe som den, de spillede torsdag, så hører de med rette med til feltet af slutspilsbejlere. Hjemmeholdet matchede gæsterne i alle facetter af spillet, og Arizona-spillerne kæmpede for sagen, hvilket antallet af hits også understreger. Prærieulvene vandt hits-statistikken med 26-9.

Max Domi, Anthony Duclair og Martin Hanzal noterede sig alle for tre point, og de var således de mest iøjnefaldende spillere for hjemmeholdet. Mikkel Bødker fik en assist på Arizonas sidste mål, som blev sat ind af Antoine Vermette med små to minutter igen.

Bødker fik 15:41 minutter på isen for Coyotes, hvor han havde to skud på mål og var +1. Han fik dermed forbedret sit plus/minus-regnskab en smule, men med sine -25 er han stadig tredjedårligst i NHL i denne statistik. Kun Vancouver-spillerne Bo Horvat og Radim Vrbata er med deres -30 dårligere end Bødker.