NHL: Blichfeld får Sharks-kontrakt

Joachim Blichfeld har hidtil spillet en glimrende sæson i Portland Winterhawks i WHL. Det er gået så godt, at San Jose Sharks, der draftede frederikshavneren i 7. runde i 2016, nu har skrevet kontrakt med danskeren for den kommende sæson.

Blichfeld, der foreløbig har lavet 30 point i 26 kampe for Portland i denne sæson og har snittet godt og vel et point i sine to sæsoner i WHL, har fået en entry level-kontrakt med San Jose Sharks.

Det betyder, at han formentlig træder til i organisationen i næste sæson på en tovejs-aftale, der betyder, at han både kan spille for Sharks, men også for San Jose Barracuda i AHL.

Dermed bliver han efter Mikkel Bødker, Jannik Hansen (Sharks) og Alexander True (Barracuda) den fjerde dansker, der træder ind hos Sharks.

– Joachim er en naturlig målscorer, der kan være “game changer” med sine målscoringsevner og “hockey-sense”. Han har bevist, at han er en af de bedste målscorere i WHL, og hans måde at spille på passer med den måde, vi ønsker at spille ishockey på. Vi er spændte på at se Joachim udvikle sig som ishockeyspiller, siger General Manager hos Sharks, Doug Wilson.