NHL: BJORKSTRAND TILBAGE med scoring i 2-1-sejr over Washington

Foto: Jan Korsgaard

Det hjalp måske en måske lige Oliver Bjorkstrand på rette vej, at han blev sat på tribunen en enkelt gang for Columbus Blue Jackets.

For i nat var herningenseren tilbage igen og bragte sit andet sæsonmål, da Columbus vandt 2-1 over Lars Ellers Washington Capitals i et af de vigtige interne opgør i Metropolitan Division. 

Bjorkstrand skulle faktisk have siddet ude i nat igen, men Cam Atkinson blev syg, og det gav plads til danskeren, der i slutningen af første periode fik chancen i powerplay og konverterede en fremragende “no look”-pasning fra Nick Foligno, der fra sin position inde foran mål fandt Bjorkstrand og samtidig fikserede alt og alle med Washington-dragt på. 

Bjorkstrand hamrede pucken ind og fik faktisk næsten et kvarters spilletid i 2-1-sejren, hvor han også markerede sig med fem skud på mål. Spændende om han rammer startopstillingen igen i næste kamp for Columbus.

Matt Niskanen udlignede for Washington i anden periode, men Anthony Duclair satte afgørelsen i tredje periode for Columbus, der dermed tog sejr nummer to på stribe. 

Lars Eller spillede 17:36 minutter for Capitals og fik masser af tid i både overtal og undertal. Fire skud på mål var, hvad den forsvarende Stanley Cup-vindende dansker kunne notere sig. 

Sejren betød, at Columbus bragte sig på førstepladsen i den vanvittig spændende Metropolitan Division, hvor syv hold ligger indenfor fire point og hvor der ser ud til at blive et hundeslagsmål om pladserne i slutspillet. Lige nu er Sidney Crosbys Pittsburgh Penguins eksempelvis helt nede som nummer syv.